Удар по кишені! У Зеленського розповіли, коли чекати зростання цін на бензин

Ціни на бензин можуть зрости на 1-2 гривні протягом серпня, але це відбудеться не за один тиждень, передають Патріоти України.

"Я не думаю, що до кінця серпня ми з вами побачимо дуже високу динаміку в плані цін на бензин. Я прогнозував би, що 1-2 грн може додати, але не протягом тижня, протягом всього місяця може бути це додавання. Чому? Бо ти виробляєш цю нафту, і є запаси нафти, вона переробляється, потім завозиться, тобто там не йде динаміка "завтра ціна має бути змінена", - сказав радник президента України Володимира Зеленського з економічних питань Олег Устенко в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що в попередньому році ціни на бензин були навіть на нижчому рівні, але тоді ціна на світових ринках перевищувала навіть 120 доларів за барель нафти. "А зараз вона дійсно збільшується в ціні, але все ще знаходиться на межі до 85 доларів за барель", - додав Устенко.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...