Українець пропустив повідомлення від "ПриватБанку" і йому заблокували всі рахунки: За що банк закриє карти

Українець поскаржився на "ПриватБанк", який без пояснення причин розірвав із ним договір та заблокував карти. Як виявилось, клієнт банку нібито отримав повідомлення з проханням надати документи та підтвердити джерело походження коштів на рахунку. Повідомлення він не помітив, внаслідок чого залишився без доступу до рахунку, передають Патріоти України.

"Я відразу пішов у відділення та надав усі документи для підтвердження", – написав клієнт на спеціалізованому форумі Мінфін. В результаті йому заблокували всі рахунки та запропонували залишок коштів переказати на рахунок в іншому банку.

Клієнт стверджує, що банк не надсилав повідомлення із проханням надати документи. Мовляв, це була банківська помилка, а документи він міг надати одразу, але не знав про таку необхідність.

"У "Привату" якісь проблеми в системі і мені запит не прийшов. І банк вирішив розірвати зі мною всі відносини", – поскаржився вже колишній клієнт ПриватБанку. У "Приваті" пояснили, що вони керуються чинними законами.

Банк має проводити моніторинг всіх своїх клієнтів. І якщо операція є ризикованою, є підозри, що клієнт діє законно, карти можуть заблокувати, а рахунок – закрити. І, незважаючи на прохання клієнта, обслуговуватись у ПриватБанку він більше не зможе.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...