Українська гривня встановила несподіваний рекорд (інфографіка)

Українська гривня посіла перше місце серед світових валют за зростанням відносно долара США, повідомляють Патріоти України.

Таким чином, з початку поточного року українська валюта зміцнилася до долара на 9,1%. Друге місце у рейтингу посів російський рубль, який виріс до долара на 8,3%. Третє місце – у єгипетського фунта, який зміг зміцнитися проти долара на 8%.

Найбільш девальвувала валютою стало аргентинське песо, вартість якого впала на 15% по відношенню до долара. Також "просіли" і шведська крона щодо долара на 8,3% і південнокорейська вона на 6,9%.

Серед світових валют, які найбільш зросли відносно долара, переважають валюти країн, що розвиваються, у той час як валюти розвинених країн переважно девальвували.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...