Український лоукостер SkyUp до весни на 50% наростить свій повітряний флот

В даний час флот авіакомпанії SkyUp налічує вісім літаків.

Авіакомпанія SkyUp до кінця 2019-го року поповнить свій флот ще двома літаками, ще два літаки будуть отримані у квітні 2020-го року, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"За другий операційний рік ми плануємо перевезти 2,8-2,9 млн пасажирів. Крім того, в нашому флоті буде 12 літаків. Ці літаки вже законтрактовані і очікують на поставку. Один буде поставлений в жовтні, один в грудні і два в квітні 2020 року", — сказав співвласник перевізника Александр Альба.

В даний час флот авіакомпанії SkyUp налічує вісім літаків: шість Boeing 737-800 і два Boeing 737-700. Протягом першого операційного року SkyUp перевіз понад мільйон пасажирів.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...