Українці дістали найбільшого виробника палива Росії? В Омську спалахнула велика пожежа на нафтозаводі "Газпрому" (відео)

Омський нафтопереробний завод — є найбільшим у Росії та має потужність 22 млн тонн нафти на рік. Омський НПЗ заснований у 1955 році та розташований в місті Омськ. Завод належить компанії Газпром нафта.

В Омську спалахнула велика пожежа на нафтозаводі

Велика пожежа спалахнула на території нафтозаводу в російському місті Омськ у четвер, 1 серпня. Про це з посиланням на місцеве МНС повідомило на своєму Telegram-каналі російське видання Astra, що позиціонує себе як незелажне, зазначають Патріоти України.

"У Нафтовиках справді відбувається пожежа на території одного з підприємств. Нині задіяні сили цього підприємства та сили МНС", - ідеться в повідомленні.

Площа пожежі, за попередніми даними, 300 кв.м.

Причина цієї події поки що невідома.


В Україні будуть урізати деякі бюджетні витрати: Чи вдасться цим замінити підвищення податків

середа, 7 серпень 2024, 11:22

Щоб закрити дірку в бюджеті на 500 млрд грн, влада урізатиме деякі бюджетні витрати, які фінансуються коштом міжнародної допомоги. Однак через те, що ці гроші країна не може використовувати для військових цілей, отримати в такий спосіб велику суму не в...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...