Українці об'їхали хазяїв на своїх "кривих": "Богдан" переміг чеську Škoda в тендері на поставку тролейбусів у Чехії

Низькопідлоговий 12-метровий тролейбус Богдан Т701 випускається на заводі в Луцьку з 2010 року, він був розроблений з орієнтацією на європейський ринок.

Тендерна пропозиція української корпорації Богдан у консорціумі з чеською компанією TRAM FOR ENVI sro визнана кращою в торгах на поставку шести тролейбусів з автономним ходом для транспортної компанії міста Їглава в Чехії, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що чесько-український консорціум запропонував тролейбуси по 71,4 млн чеських крон (2,64 млн євро) або 11,9 млн крон за один тролейбус (440,3 тис. євро) при орієнтовній сумі закупівель в 82,74 млн крон (3,06 млн євро).
Компанія Skoda Electric, яка також брала участь в тендері, запропонувала ціну в 82,17 млн крон (3,04 млн євро). Тролейбуси на основі моделі Богдан Т701 повинні бути адаптовані до потреб чеського ринку, зокрема електрообладнання до них повинно бути поставлено чеською компанією Cegelec.
Прес-секретар корпорації «Богдан» Сергій Красуля підтвердив інформацію про перемогу компанії в тендері, однак утримався від інших подробиць співробітництва до офіційного укладення договору, оскільки зараз ще триває період оскарження результатів тендера.
Низькопідлоговий 12-метровий тролейбус Богдан Т701 випускається на заводі в Луцьку з 2010 року, він був розроблений з орієнтацією на європейський ринок.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...