Українці обурені "креативом": "Ощадбанк" вирішив, як розв’язати проблему із замінуванням полів (відео)

Українські агровиробники на деокупованих територіях країни та у зоні, наближеній до бойових дій, можуть отримати до 150 млн грн позики від Ощадбанку на розмінування полів. Проєкт має назву «Посівна без мін», повідомляють Патріоти України.

Ставка за кредитом становить до 3% річних у гривні на строк до трьох років із пільговим періодом до 12 місяців, коли можна не сплачувати суму основного боргу.

Українці у соцмережах почали обурюватися такій ідеї банку, зокрема депутат Волинської обласної ради Іван Мирка здивувався, що попри усю міжнародну допомогу, яку отримує Україна, аграрії повинні самі брати кредити на розмінування полів.

«Не розумію, як таке може бути. Міжнародна технічна допомога нам надається, дають машини для розмінування. Все отримуємо. А аграрії, не маючи гроші, ще кредит мають брати, щоб розміновувати поля... Хто таке вигадав? Кому це спало на думку. Хто, зрештою, має розміновувати тоді ці поля? Одним словом, це якесь знущання», – обурився депутат.


Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...