Українцям дозволили витратити "тисячу Зеленського" на оплату газу: Як розрахуватися за послугу онлайн

Українці можуть витратити "тисячу за вакцинацію" на оплату комуналки, зокрема, квитанцій за газ. Скористатися перевагою програми єПідтримка можуть пенсіонери віком від 60 років. Сплатити комунальні рахунки можна як онлайн, так і офлайн, передають Патріоти України.

У компанії Нафтогаз роз'яснили громадянам, що заплатити за газ вони можуть через платіжні термінали самообслуговування або в особистому кабінеті на my.gas.ua, а також у чаті GASUA у Viber та Telegram та за допомогою платіжних систем (Portmone, LiqPay, EasyPay, iPay).

Для оплати потрібно використовувати картку єПідтримка, яку всі вакциновані українці можуть отримати в будь-якому відділенні банків: Ощадбанк, ПриватБанк, Райффайзен Банк, Укргазбанк, А Банк, Альфа Банк, Банк "Схід", Idea Bank, Izibank, Monobank, Укргазбанк.

ПриватБанк з 14 лютого почав приймати у касах своїх відділень плату за комуналку "тисячею Зеленського", а вже з 16 лютого платежі можна здійснювати і через інтернет-банкінг у додатку Приват24 як з мобільного телефону, так і зі стаціонарного комп'ютера.Для того, щоб сплатити за комуналку через Приват24, потрібно зробити наступні кроки:

  • оновити Приват24 до останньої версії;
  • створити платіж за комунальні послуги;
  • вибрати картку "єПідтримка" для оплати.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...