Українцям готують "сюрприз" з абонплатою на електроенергію: Скільки доведеться платити

Українці платитимуть за електроенергію за новими правилами. Тепер платіжки будуть приходити як за саму електроенергію, так і за її транспортування, передають Патріоти України.

Відзначимо, що недавно в Україні аналогічним способом розділили платіжки за газ, в результаті чого загальна сума послуги зросла. Очікується, що плату за транспортування електроенергії окремо введуть в нову платіжку вже з наступного року.

За даними співрозмовників видання, вже в 2021 році тарифи для населення можуть підвищити. У Кабміні кажуть, що незважаючи на рекомендації з боку Нацкомісії з комунальних послуг та енергетики (НКРЕКУ), в 2020 році тарифи на електроенергію підвищуватися не будуть.

"Зараз просто не час. Ми прийшли до ситуації, коли і регулятор, і міністерство в своїх пропозиціях не можуть виключити питання скасування перехресного субсидування, що призведе до зростання тарифу для населення, але переглядати ці тарифи в 2020 році ніхто не буде", - відзначає джерело видання.

Джерело: Обозреватель

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...