Українцям обмежили обсяг дров, який вони можуть придбати: Скільки дають "в одні руки"

В Україні розпочав роботу інтернет-магазин "ДроваЄ". Новий сервіс дозволяє гроадянам купувати дрова де завгодно, не виходячи з дому. Але обсяг дров, який може придбати один покупець, обмежений, передають Патріоти України.

Інтернет-ресурс “ДроваЄ” запущений нещодавно Державним агентством лісових ресурсів України створено задля спрощення закупівлі дров для приватних домоволодінь. З його появою українці отримали масу переваг. Зокрема, він дає змогу клієнту зв'язатись із найближчим лісовим господарством і саме в нього придбати дрова, не покидаючи своєї оселі.

"Це додатковий майданчик, через який ви зможете ознайомитися з асортиментом, який пропонують лісгоспи, цінами на продукцію, знайти найближче до себе підприємство, а також придбати дрова онлайн", – прокоментував запуск сервісу заступник голови з питань цифрового розвитку Віктор Смаль.

Отже, щоб скористатись послугами інтернет-магазину "ДроваЄ", слід зайти на цей інтернет-ресурс та авторизуватись. Після зазначення адреси клієнта, система автоматично знайде найближчі до нього лісгоспи та асортимент продукції, яку вони реалізують.

Покупцеві потрібно вказати вид та обсяг деревини, яку він хоче придбати. Також треба буде обрати спосіб доставки продукції. Можливі варіанти: "з доставкою" та "без доставки". Далі потрібно розрахуватися за замовлення або замовити дзвінок від оператора задля вирішення логістичних питань. Але, є деяке обмеження на закупівлю деревини. Кожен українець може придбати не більше 15 кубометрів дров на рік.

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...

Новий власник lifecell Ксав’є Ньєль: Мільярдер, що створив себе, дпузяка Макрона та зять найбагатшої людини у світі

понеділок, 29 квітень 2024, 6:15

Перші 40 млн євро мсьє Ньєль заробив у 24 роки. Мобільний оператор lifecell входить до трійки найпопулярніших операторів зв’язку в Україні й наразі належить турецькому телеком-холдингу Turkcell. Однак українську "дочку" збираються продати. Хто стане її...