Українцям почали нараховувати "тисячу Зеленського": Кому прийшли ковідні гроші

По тисячі гривень почали поповнювати рахунки українців, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу. Нарахування відбуваються за програмою єПідтримка. Перші виплати отримали користувачі Монобанку, передають Патріоти України.

Як повідомили у фінансовій установі, близько півмільйона клієнтів, які подали заявки на тестування виплат в Дії, отримають гроші вже сьогодні.

Планується, що в 20-21 грудня (закінчення тестування виплат в Дії) будуть зараховувати кошти миттєво після схвалення заявки.

"Коли отримаєте гроші не поспішайте їх витрачати, ми надішлемо вам у виписку пропозиції від наших партнерів і ви зможете витратити їх повністю і з приємними знижками (для цього потрібно оновити версію програми, оновлення вийде сьогодні-завтра)", - додали в банку.

Зазначимо, що українці вже публікують в Мережі скріншоти зарахувань тисячі за вакцинацію на картку єПідтримка.

Достроково почали отримувати ті, хто оформив картку в рамках бета-тесту, який стартував 13 грудня.

Раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що тисячу українці зможуть отримати вже з 20-21 грудня. Також він зазначив, що в повідомленнях Мінцифри попереджає, що кошти можуть прийти через 10 днів після того, як людина залишить заявку.

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...