Українцям пропонують роботу дистанційно із зарплатою від 50 тис. грн: Ось кого візьмуть і які вимоги

В Україні на популярних кадрових майданчиках пропонують понад 1000 вакансій з дистанційною роботою. Від 50 тис. грн можуть отримувати програмісти, спеціалісти з реклами та менеджери з продажу. Розмір зарплати останніх залежить від результату роботи, передають Патріоти України.

Про це йдеться в даних великого кадрового порталу. Зазначимо, середня зарплата в Україні, за даними цього порталу, становить всього 19,5 тис. грн (у вакансіях).

PPC-спеціаліст (Amazon) може заробляти від 30 тис. до 90 тис. грн. Pay Per Click фахівець – це фахівець із контекстної реклами, він залучає на сайт користувачів, які з великою ймовірністю щось на ньому замовлять.

Спеціалісти відповідають за збір семантичного ядра англійською мовою, запуск рекламних кампаній, оптимізацію реклами, регулярний аналіз результатів. Вимоги до кандидата:

  • знання англійської мови на рівні не нижче Intermediate;
  • високий рівень володіння ПК (швидке друкування, робота з Excel, пошук інформації);
  • досвід роботи з Amazon Ads буде перевагою;
  • курси з контекстної реклами будуть перевагою.

Менеджер з продажу – до 83,7 тис. грн. Залежно від роботодавця, розмір заробітної плати менеджера з продажу може досягати до 83,7 тис. грн. Серед вимог:

  • досвід роботи в продажах від 6 місяців;
  • вміння працювати з CRM;
  • бажання навчатись.

Media buyer – до 100 тис. грн. Це гуртова закупівля всіх можливих рекламних місць для їх подальшої реалізації. Вимоги до кандидатів:

  • досвід з Search Arbitrage від 6 міс. (FB/TT);
  • кейси зі спендами від $15k/міс.

Вас може зацікавити:"Пережити цю зустріч росіяни не змогли": у Нацгвардії показали, як нищать окупантів і їх озброєння. Відео

Вас може зацікавити:Тарифи на воду перерахували в Україні: де різко зросли ціни та до чого може призвести відсутність рішень

Digital-маркетолог – зарплата до 80 тис. грн. Серед обов'язків: збір аналітики за всіма рекламними кампаніями, регулярний аналіз результатів та створення нових гіпотез, аналіз трендових креативів та регулярне поповнення банку креативів, дотримання маркетингової стратегії (вміння креативити і знаходити шляхи покращення результатів, залишаючись у межах маркетингової стратегії).

Вимоги до кандидата:

  • має досвід роботи від 2 років на посаді Digital-маркетолога;
  • має досвід роботи в E-commerce або Edtech;
  • вміє працювати з Google Analytics;
  • вміє аналізувати ефективність запущених онлайн-активностей та вносити корективи для покращення процесу.

Масові відключення світла вплинуть на платіжки українців уже в липні: Ось чого чекати

вівторок, 16 липень 2024, 17:47

Попри підвищення тарифів на електроенергію в липні, суми в платіжках можуть залишитися на рівні до підвищення через відключення світла. Споживачі залишаються без електрики в середньому 12 годин на добу, що зменшує обсяги споживання. Таким чином, вимуше...

В Україні частина громадян не зможе отримати пенсії вчасно - вимоги виконають не всі

вівторок, 16 липень 2024, 15:56

В Україні 2028 року вимоги до стажу не зможе виконати левова частка 60-річних. Їм доведеться працювати без пенсії до 63 чи навіть 65 років, передають Патріоти України. Про це йдеться у чинному Законі "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхуван...