Українцям стане простіше переказувати гроші з Польщі: Ось яку послугу запускає "ПриватБанк"

Українцям, які з Польщі часто відправляють фінансову допомогу своїм рідним, тепер не потрібно буде обмінювати злоті на іншу валюту. Так, клієнти державного "ПриватБанку" зможуть відправляти перекази в польських злотих, користуючись системою PrivatMoney, повідомляє пресслужба фінансової установи, передають Патріоти України.

Зазначається, "ПриватБанк" почав співпрацювати з європейським фінансовим сервіс ZEN.com. Тож відтепер робити перекази в ПриватБанку можна як у гривні на свій рахунок або на картку, так і в польських злотих, якщо є валютний рахунок.

Як надіслати гроші в Україну

Для цього у клієнта має бути активний рахунок у додатку ZEN.com. Далі потрібно:

  • обрати валюту переказу PLN;
  • вказати ім'я та прізвище одержувача і номер картки/рахунку IBAN у гривні або номер рахунка IBAN у злотих у "ПриватБанку"
  • переконатися, що в розділі "Тип переказу" вказано PrivatMoney.

"ПриватБанк" і підтримка військових

Із січня 2024 року клієнти банку можуть користуватися послугою "Конверти" і відправляти донати на потреби українських військових. Послуга доступна в мобільному додатку "Приват24". Користувачеві дозволяється відкривати не більше 15 власних конвертів. Обслуговування та поповнення конвертів не тарифікується. З Конверта також не можна зняти гроші готівкою.

У фінансовій установі пояснили, що процес допомоги ЗСУ в додатку банку трохи відрізняється від збору коштів у соцмережах, оскільки там люди витрачають до п'яти секунд на сторонні інформаційні банери. Тому "Конверт" слід коротко назвати та додати тематичне зображення. Краще використовувати такі назви, як "Багато дронів" або "Збір на тисячу дронів".

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

Українцям масово перерахують зарплати: До чого готуються роботодавці

неділя, 19 травень 2024, 12:30

Більшість українських роботодавців має намір підвищити зарплати своїм працівникам у 2024 році. Про це повідомили 72% учасників відповідного опитування. При цьому в більшості підвищення заплановано на 11-15%. Тобто, якщо працівник отримує середню зарпла...