Українцям в трьох областях безкоштовно постачатимуть газ у балонах: Кого стосується

Для частини українців, що належать до вразливих категорій, вирішили скасувати плату за газ взимку. Вони зможуть безкоштовно отримати блакитне паливо для користування. Про це повідомляє Мінреінтеграції, передають Патріоти України.

Проект спрямований на забезпечення людей необхідними ресурсами під час зимового періоду. Метою є створення механізмів, які дозволять поставляти скраплений газ у балонах як гуманітарну допомогу для забезпечення потреб населення на прифронтових територіях.

Спочатку в уряді планували реалізацію цього проекту лише в Харківській області. Та згодом віце-прем'єрка Ірина Верещук запропонувала поширити його ще на два регіони – Сумську та Донецьку області.

“У межах гуманітарного реагування ми хочемо забезпечити побутовим газом якомога більше вразливих громадян на прифронтових територіях. Тому не будемо обмежуватися Харківщиною. Розповсюдимо проєкт на Сумську та Донецьку області”, – повідомила Ірина Верещук.

У рамках цього експериментального проекту жителі трьох областей зможуть отримати гуманітарну допомогу на опалювальний сезон у вигляді балонів зі зрідженим газом.

У Мінреінтеграції зазначають, що одним із важливих аспектів реалізації проєкту є залучення міжнародних партнерів, які можуть надати необхідні ресурси та підтримку.

В Україні частина пенсіонерів зобов'язана проходити перевірку кожні пів року: У чому причина

середа, 24 липень 2024, 21:45

Переселенці на пенсії, які отримують виплати в Ощадбанку, зобов'язані кожні пів року проходити ідентифікацію. Відлік часу починається з моменту попередньої верифікації, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні ПФУ. Так, така ідентифіка...

В Україні податкова запланувала перевірки ФОПів та іншого бізнесу до кінця року: Де буде найбільше

середа, 24 липень 2024, 19:15

Державна податкова служба (ДПС) України запланувала на 2024 рік понад 3,3 тис. перевірок компаній та фізосіб-підприємців (ФОП). Згідно з відкритими даними, перевірки цього року слід очікувати 2450 компаніям і 915 ФОПам. Найактивніше перевірятимуть бізн...