Українців поїли фальсифікатом під виглядом оригінальної італійської кави: Де продавали

У Закарпатській області підприємець під виглядом оригінальної італійської кави продавав фальсифікат. При чому робив це як у власному магазині, так і на замовлення. Тепер ним займається прокуратура. Про це повідомили у Бюро економічної безпеки (БЕБ), передають Патріоти України.

Там наголосили: договорів та ліцензій на використання торгової марки у нього не було. А тому своїми діями він завдав закордонній компанії-виробнику матеріальних збитків на щонайменше 1,5 млн грн.

"Чоловік розповсюджував каву оптовими та роздрібними партіями у власному магазині та на замовлення. Детективи БЕБ провели ряд обшуків у місцях продажу та зберігання фальсифікованої продукції та вилучили понад 3,5 тис. пачок меленої кави та кави у зернах", – йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Закарпатської обласної прокуратури.

Тепер матимуть "скрепний" лікер: У РФ зареєстрували товарний знак виробника Jägermeister

вівторок, 18 червень 2024, 23:14

Федеральна служба з інтелектуальної власності РФ (Роспатент) зареєструвала товарний знак виробника лікерів Jägermeister, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РИА Новости". "Статус: діє. Остання зміна статусу 11 червня 2024 р.", - зазначено в ...

Сюжет для анекдотів: РФ зібралася продавати автомобілі Lada в Емірати

вівторок, 18 червень 2024, 12:54

Російський концерн АвтоВАЗ має намір почати продажі автомобілів Lada в Об'єднаних Арабських Еміратах уже в 2024 році. Машини будуть представлені в дилерському центрі, розташованому на центральній автомобільній вулиці в Дубаї, заявив президент АвтоВАЗу ...