"Укравтодор" підрахував скільки років та коштів потрібно, щоб зробити вітчизняні дороги як у Європі

В "Укравтодорі" відзвітували за ямковий ремонт. Представники організації заявили, що компанія вже полатала 3 млн квадратних метрів доріг. Це половина із запланованого. На ямковий ремонт в цьому році заклали 6 млрд гривень. Зате на дороги територіального значення грошей не вистачає, зазначають Патріоти України.

Всього в Україні 170 тисяч кілометрів доріг. З них тільки десять в задовільному стані. Решта – потребує ремонту.

В "Укравтодорі" повідомили, що найгірші траси державного значення – в Черкаській, Миколаївській, Луганській і Донецькій областях.

Загалом на відновлення українських доріг потрібно мінімум два трильйони гривень, і 59 років часу, повідомили у відомстві.

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...