Унікальна розробка українських машинобудівників з LOZOVA MACHINERY отримала патент

Новим запатентованим винаходом став шнековий перевантажувач особливої ​​конструкції, який встановлюється безпосередньо в кузов транспортного засобу.

Причіп ALBION-26

Розвантажувальний пристрій призначений для двовісного самосвального напівпричепа ALBION XL. За допомогою шнека можна перевантажувати всі види насіння зернових і олійних культур, а також інші гранульовані матеріали, включаючи мінеральні добрива, передають Патріоти України з посиланням на AgroPravda.

Установка шнека дасть можливість фермерам використовувати ALBION XL як самоскидний причіп і як потужний бункер перевантажувач, здатний за 2,5 хвилини здійснити вивантаження 20 т вантажів. При цьому аграріям не доведеться витрачати додаткові кошти на придбання спеціалізованого бункера перевантажувача, – зазначає один з розробників — Олексій Гриненко.

Крім істотної економічної вигоди відмінностями даного рішення є також можливість розвантажувати причіп традиційним способом при встановленому шнеку. А для перевезення більш широкої номенклатури вантажів аграріям досить прибрати шнек, який легко демонтувати навіть в поле.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...