Уряд РФ стверджує, що знайшли промислові поклади прісної води біля берегів окупованого Криму

Геологічна розвідка, яка ведеться в Азовському морі, показала, що під дном моря є прісна вода. Повна інформація з'явиться приблизно до кінця липня. Про це повідомив ТАСС віцепрем'єр РФ Марат Хуснуллін, зазначають Патріоти України.

"Ми провели геологічну розвідку, вода точно є, зараз вираховуємо її запаси, на якій глибині, як далеко від берега [вона розташована]. Десь до кінця липня матимемо повну інформацію", - сказав він.

Хуснуллін також додав, що "локально всі питання в Криму вирішили з водою".

Маріонетка Кремля Сергій Аксьонов повідомив про намір вирішити проблему зрошення полів, що виникла після перекриття Північно-Кримського каналу, з допомогою прісної води з-під Азовського моря.

Нагадаємо, в окупованих Ялті, Алушті, Сімферополі і їхніх передмістях було запроваджено графіки подачі питної води. У Севастополі запроваджено режим підвищеної готовності. Після реалізації частини плану уряду РФ обмеження вдалося пом'якшити. Вони, як і раніше, діють тільки в Алушті.



Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

В Україні бізнесу дозволили не сплачувати частину податків: Стало відомо, кого стосується

вівторок, 16 квітень 2024, 9:05

Кабінет міністрів дозволив владі Харкова та області звільняти бізнес від податків - задля зниження податкового навантаження на нього в умовах постійного російського терору. Йдеться про три податки: єдиний податок, орендну плату і плату за майно, переда...