Уряд виділив 1,5 млрд грн на новий водогін для Кривого Рогу, Нікополя та Марганця

Кабмін виділив 1,5 млрд грн на будівництво нового магістрального водогону, який допоможе забезпечити Кривий Ріг, Нікополь та Марганець питною водою. Про це повідомив прем'єр Денис Шмигаль у telegram, передають Патріоти України.

За його словами, з Фонду відновлення виділено 1,5 млрд грн для будівництва двох нових магістральних водогонів. "Це потрібно, аби забезпечити Кривий Ріг, Нікополь та Марганець питною водою. Також виділяємо Херсонській, Миколаївській, Запорізькій та Дніпропетровській областям майже 846 млн грн на забезпечення потреб регіонів у питній воді", - написав Шмигаль.

Він додав, що керівником робіт із ліквідації наслідків терористичної атаки РФ на Каховську ГЕС призначено міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка. "Утворюємо штаб з ліквідації наслідків, куди ввійдуть міністри, їхні заступники, керівники центральних органів виконавчої влади, представники держпідприємств", - розповів Шмигаль.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...