Усі замовлення - для України: Виробник "Байрактарів" наразі заброньований на три роки вперед

Турецька компанія Baykar, яка виробляє безпілотники Bayraktar TB2 і Bayraktar Akinci, має потужності для виробництва 20 безпілотників щомісяця і трирічний резерв замовлення. Наразі турецький виробник безпілотників зосереджений тільки на замовленнях України. Про це йдеться у матеріалі агенції Bloomberg, передають Патріоти України.

Зазначається, що турецький виробник, який також працює над проєктом безпілотного винищувача під назвою Bayraktar Kizilelma, хоче ще більше наростити свої виробничі потужності та сподівається досягти цього за допомогою заводу в Україні. "Ми бачимо Україну своїм стратегічним партнером. Baykar розпочав будівництво фабрики в Україні, дослідницького центру та центру передового виробництва, де ми хочемо виробляти всі системи. Ми також хочемо зробити Україну виробничою базою", – розповів гендиректор Baykar.

Завод з виробництва турецьких ударних безпілотників Bayraktar може бути запущений в Україні вже наприкінці 2023 року. Наразі вже запущено підготовчі роботи для того, щоб почати будівництво.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...