Усі замовлення - для України: Виробник "Байрактарів" наразі заброньований на три роки вперед

Турецька компанія Baykar, яка виробляє безпілотники Bayraktar TB2 і Bayraktar Akinci, має потужності для виробництва 20 безпілотників щомісяця і трирічний резерв замовлення. Наразі турецький виробник безпілотників зосереджений тільки на замовленнях України. Про це йдеться у матеріалі агенції Bloomberg, передають Патріоти України.

Зазначається, що турецький виробник, який також працює над проєктом безпілотного винищувача під назвою Bayraktar Kizilelma, хоче ще більше наростити свої виробничі потужності та сподівається досягти цього за допомогою заводу в Україні. "Ми бачимо Україну своїм стратегічним партнером. Baykar розпочав будівництво фабрики в Україні, дослідницького центру та центру передового виробництва, де ми хочемо виробляти всі системи. Ми також хочемо зробити Україну виробничою базою", – розповів гендиректор Baykar.

Завод з виробництва турецьких ударних безпілотників Bayraktar може бути запущений в Україні вже наприкінці 2023 року. Наразі вже запущено підготовчі роботи для того, щоб почати будівництво.

Потужний удар по експорту: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - бізнесмен

понеділок, 18 березень 2024, 21:30

Близько 600 000 барелів щоденних нафтопереробних потужностей Росія втратила внаслідок ударів українських безпілотників, розповів генеральний директор Gunvor Group Ltd. Торбйорн Торнквіст. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Він заз...

В Україні підвищать пенсії, але пощастить не всім: Що треба знати

понеділок, 18 березень 2024, 19:30

Окрім того, що в Україні зростуть пенсії за вислугу років, наприкінці березня підвищення розміру виплат слід очікувати ще деяким групам українців, передають Патріоти України. В Суспільному повідомляють, що пенсії в Україні перерахували через підвищення...