У 2021-му Opel вийде на український ринок електромобілів

В цілому цього року в Україні з'явиться рекордна кількість електричних моделей.

Opel Mokka-e

Цього року в Україні стартують продажі Opel Mokka-e – першого електричного кросовера марки, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення місцевого представництва німецької компанії.

Mokka-e укомплектували тією ж силовою установкою, що й Peugeot e-2008. Це означає, що електромобіль має один мотор потужністю 136 кінських сил. Двигун живиться від батареї ємністю 50 кіловат-годин, яка дозволяє проїжджати на одному заряді близько 320 кілометрів.

Зарядити батарею на 80% можна приблизно за пів години. Але, зрозуміло, що для цього знадобиться потужна зарядка.

Салон Mokka виглядає не настільки футуристично, як в Peugeot. Але він теж справляє враження завдяки величезним екранам цифрової приладової панелі та мультимедійної системи, які об’єднали в один блок.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...