"В добрый час!": Зюганов заявив про неминучий дефолт у Росії

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов розповів, що скоро в Росії відбудеться дефолт. В своєму telegram-каналі комуніст підкреслив, що для дефолту існує відразу кілька передумов, передають Патріоти України.

Йдеться про серйозні проблеми в ЖКГ, соціальний розкол і зростання цін на основні продукти. «Соціальний розкол став катастрофічним. Знос обладнання в промисловості та ЖКГ лякає. Знищена радянська система охорони здоров'я», - зазначає Зюганов.
За його словами, ціни на продукти харчування зростають стрімкими темпами, і поточна ситуація нагадує йому часи розпаду Радянського Союзу, і по суті Росія вже на прямому шляху до дефолту. Нагадаємо, раніше партія Зюганова заявила про прийняття законопроекту про зниження пенсійного віку. Сам Зюганов підкреслював, що якщо його партія здобуде перемогу на виборах до Держдуми, це питання буде головним на порядку денному.
Однак багато політологів вважають, що анонсування законопроекту про зниження пенсійного віку є лише передвиборчою агітацією, щоб партія отримала максимальну кількість голосів. Політичні аналітики не сумніваються в тому, що в Росії вже ніколи не знизять пенсійний вік. Нагадаємо, згідно з новим законом, російські чоловіки виходять на пенсію в 65 років, а жінки - в 60 років.

Не "прошмигнуть": Росіян залишать без авто з Європи, країни ЄС майже перекрили лазівку через Білорусь

четвер, 28 березень 2024, 15:22

ранзит автомобілів із Європейського Союзу (ЄС) до Росії через Білорусь нарешті почали перекривати. Жорсткі обмеження вже запровадили Польща та Латвія, найближчим часом до них може приєднатися Литва. Саме через ці країни автомобілі возили до РФ в обхід ...

"Відрізає гілку, на якій сидить": Китай фінансує атаки хуситів на судна у Червоному морі, - Politico

четвер, 28 березень 2024, 14:49

Китай мимоволі допомагає Ірану перекрити судноплавство в Червоному морі, завдаючи шкоди світовим торговельним потокам і ущемляючи при цьому власні інтереси Пекіна, стверджують представники західних спецслужб, передають Патріоти України з посиланням на...