У два рази дорожче "Аерофлоту": "Свинку Пеппу" продали за кругленьку суму

Мультсеріал перекладено більше, ніж на 40 мов, він транслюється в 180 країнах.

Американський виробник іграшок Hasbro купить канадську компанію Entertainment One, що володіє правами на мультсеріал «Свинка Пеппа», за 4 мільярди доларів. Про це повідомляється на сайті компанії, передають Патріоти України.

Акціонери Entertainment One отримають по $ 6,8 доларів за акцію, що на 31 відсоток вище їх середньої ціни за останні 30 днів. Купівля додасть в портфель Hasbro, в який вже входять My Little Pony, «Трансформери» і гра «Монополія», нові бренди.
«Свинка Пеппа» перекладена більше, ніж на 40 мов і транслюється в 180 країнах, повідомляє Бі-бі-сі з посиланням на Entertainment One. У Китаї серіал набрав близько 34 мільярдів переглядів в місцевих відеосервісах.

Чотири мільярди доларів, в які покупець оцінив «Свинку Пеппу», - дорожче, ніж капіталізація багатьох компаній з реального сектора економіки. Це, наприклад, в два рази дорожче «Аерофлоту» (1,8 мільярда), дорожче банку «Тінькофф» (3,6 мільярда) і «РусГідро» (3,5 мільярда).

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...