У кожному жарті є доля правди: Маск почав продавати алкоголь

Корпорація випустила невелику серію преміального алкогольного напою Tesla Tequila.

Американський виробник електромобілів Tesla почав продавати текілу після того, як 1 квітня голова компанії Ілон Маск зробив жартівливий пост. Корпорація випустила невелику серію преміального алкогольного напою Tesla Tequila. Про це йдеться на сайті компанії, передають Патріоти України.

Ілон Маск опублікував у своєму Twitter повідомлення, в якому йшлося, що Tesla стала банкрутом, а його самого виявили напідпитку біля свого електромобіля Model 3 в оточенні порожніх пляшок від Teslaкіла.

Після цієї публікації компанія і вирішила зайнятися випуском лімітованої Tesla Tequila. Напій будуть розливати в спеціальні скляні пляшки у формі блискавки, а вартість однієї такої пляшки складе 250 доларів. Поставки можуть здійснюватися тільки в США.

А як же "Вєлічіє"? - За рівнем життя Росія вже через три роки впаде нижче не лише Казахстану але і Туркменістану – МВФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:15

Російські заробітчани в середньоазійських республіках - перспектива кошмар котрої скрепоносці уявити поки не можуть. Найближчими роками Росія продовжить втрачати позиції в рейтингу країн світу за рівнем життя, прогнозує Міжнародний валютний фонд. Як пи...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...