У Лондоні Arrival Car представила ідеальний електромобіль для таксі

Arrival Car, розроблений спільно з Uber / Arrival

Електрокар Arrival Car розроблявся у співпраці з водіями Uber, оскільки задуманий саме як оптимальний міський транспорт для перевезень пасажирів. Компанія представила повністю робочий прототип, зазначають Патріоти України.

Трохи більше ніж за шість місяців Arrival зміг побудувати автомобіль і перетворити його на повністю функціональний прототип за допомогою Uber. Це стало можливим, завдяки вертикальній інтеграції компанії, яка використовує одне шасі “скейтборд” для електромобілів різних класів, включаючи фургон та автобус.

Новий продукт – Arrival Car, має форми компактного мінівена. Хоча характеристики ще не оприлюднено, компанія стверджує, що він має великий пробіг і забезпечить рентабельну альтернативу для користувачів.

Задня частина автомобіля була розроблена таким чином, щоб забезпечити багато простору, який можна лише розширити. При необхідності переднє пасажирське сидіння можна скласти та перемістити вперед під приладову панель щоб забезпечити додаткове місце для багажу. До цього додаються великі вікна та панорамний дах. Багажник автомобіля може вмістити дві великих валізи.

Водій автомобіля матиме гарний огляд, завдяки великій площі скління та тонким стійкам лобового скла. Приладова панель має простий дизайн. Але автомобіль Arrival був створений не тільки для того, щоб запропонувати максимальний простір, але й максимальний комфорт.

Більш детальна інформація буде розкрита, коли команда Arrival наближатиметься до виробництва свого електромобіля. Англійці розпочнуть тестування прототипа, після чого розпочнуть фінальний етап проєктування, названий Gamma (тобто третій), щоб удосконалити продукт і зробити його більш ефективним, безпечним і комфортним, перед запуском у виробництво.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...