У мережі показали, як "Укравтодор" перевіряє якість нового дорожнього покриття (фото)

В процесі перевірки здійснювалось вимірювання поперечного похилу та ширини проїзної частини.

Як передають Патріоти України з посиланням на Службу автомобільних доріг у Харківській області, на автомобільній дорозі Н-26 Чугуїв – Мілове перевіряють якість траси та проводяться такі роботи:
  • км 105 – км 160 – влаштування лотків,
  • км 80 – встановлення бортового каменю,
  • км 62 – км 78 укріплення узбіч.

Зазначається, що у планах на 2020 рік – завершити роботу з влаштування верхніх і нижніх шарів дорожнього покриття на протяжності 68,4 км.

Загалом на автомобільній дорозі Н-26 в цьому році вже влаштували 67,7 км верхнього шару покриття з асфальтобетону. Залишилась ділянка дороги в межах м. Куп’янськ.

Крім цього, на ділянці виконаних робіт (км 62 – км 78) фахівці ТОВ Автомагістраль-Південь разом з працівниками Служби перевіряють якість виконання технологічного процесу з влаштування верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону.

В процесі перевірки здійснювалось вимірювання поперечного похилу та ширини проїзної частини. Відібрану асфальтобетону суміш направлено до лабораторії ТОВ Автомагістраль-Південь для проведення відповідних випробувань.

Гривня оновила антирекорд до долара США: Нацбанк підтягнув офіційний курс до біржевого

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:56

За підсумками торгів на міжбанку Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на п'ятницю, 19 квітня, на рівні 39,6037 грн/$. Це новий історичний мінімум, попередній було зафіксовано на початку цього тижня на рівні 39,5737 грн/$. . Водночас курс...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...