В ОПУ розповіли, який аеропорт України відновить роботу першим

«Бориспіль» стане першим аеропортом, який відкриють в Україні, щойно це дозволить безпекова ситуація. Про це заявив заступник керівника Офісу президента Андрій Сибіга, передають Патріоти України.

За його словами, аеропорт став першим об'єктом, який закрили через початок повномасштабної війни, але водночас буде першим, який відкриють щойно дозволить безпекова ситуація.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак також висловив переконання, що невдовзі «Бориспіль» знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна. «Це повернення до елементів миру можливе тому, що Україна стала сильнішою. Тепер ми здатні забезпечити безпеку цього об’єкта», – пояснив Єрмак.

Він також додав, що останній пасажирський літак вилетів з «Борисполя» о 3-й годині ночі 24 лютого 2022 року.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...