В Україні діятимуть три черги графіків відключень: "Укренерго" описало ситуацію зі світлом

Протягом доби, 2 липня, в Україні застосовуватимуться 3 черги графіків погодинних відключень. З 10:00 до 13:00 обсяг обмежень зменшено, передають Патріоти України.

Протягом доби:

  • до 10:00 діяли 3 черги графіків погодинних відключень;
  • з 10:00 до 13:00 - обсяг обмежень було зменшено до 2 черг графіків;
  • з 13:00 до кінця доби - знову діятимуть 3 черги.

Обмеження застосовуються через зростання спеки. Вдень, в середньому, очікується до +32.

Також сьогодні у вечірні години планується аварійне постачання з сусідніх європейських країн. Експорт не відбувається та не передбачається.

Відключення світла

Станом на зараз без електропостання залишаються 491 населений пункт. Через бойові дії знеструмлення зафіксовані у Херсонській та Донецькій областях.

Зокрема через технічні причини, а також негоду знеструмлення є у Житомирській, Хмельницький, Тернопільській, Львівській областях.

"Технічні причини відключень пов’язані із впливом спеки на високовольтне обладнання та лінії електропередачі", - додає "Укренерго".

Ситуація зі світлом в Україні

Протягом останніх місяців ворог посилив масовані обстріли проти України. Зокрема під удар потрапляли об'єкти енергетичної інфраструктури, що спровокувало повернення графіків відключення.

Це здивує! Як українцю отримати пенсію в Польщі і чи правда, що достатньо одного дня роботи

четвер, 4 липень 2024, 16:53

У Польщі пенсію від Управління соціального страхування (ZUS) можуть отримати українці, які працювали навіть один день. Однак не йдеться про мінімальну пенсію. Внесок розділять на середню тривалість життя на пенсію. Тобто в такому випадку пенсія може б...

А ви це знали? Де в Європі люди найбільше і найменше відпочивають та чому в Німеччині працівники рідко беруть відпустку

четвер, 4 липень 2024, 15:56

Відпочинок - один із найкращих способів зменшити стрес та підняти настрій. Але нове дослідження показало, що деякі європейці страждають від серйозної "депривації відпустки": близько 80 відсотків молодих лдей у деяких європейських країнах вважають, що в...