В Україні дорожчають продукти: Експерти розповіли, що потрібно купити вже зараз та як зекономити

Підвищення ціни на продукти перед Новим роком в Україні - явище традиційне. Для того, щоб заощадити, деякі товари можна купити вже зараз. Без зайвої суєти і черг. Про це розповіли в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Що з товарів можна купити вже зараз

Наприклад, алкоголь. Спиртне на новорічний стіл сміливо купуйте вже зараз, воно точно не зіпсується. За рік ціна на міцні напої зросла і напередодні свята може ще піднятися. Це стосується імпортного алкоголю. Також заздалегідь можна купити і бакалію. Вона спокійно може чекати своєї години на кухні. Це стосується консервованого горошку, консерв та ікри. А ось фрукти і овочі, звичайно, не долежать до свята. Їх можна купити за тиждень до свята.

Як заощадити

Якщо ви не хочете витратити половину зарплати на новорічний стіл - періодично навідуйтеся в супермаркет і перевіряйте там знижки та акційні товари. Але не забувайте дивитися на терміни придатності продуктів. Можливо, вони добігають кінця і магазини такою хитрістю намагаються продати залежаний товар.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...