В Україні оприлюднили нові тарифи на газ у грудні: Кому доведеться платити більше

В Україні в грудні 2021 діятимуть нові місячні тарифи на газ. При цьому річні тарифні плани не змінилися і залишаються значно вигіднішими, зазначають Патріоти України.

Місячні тарифи на газ у грудні залишилися значно високими у ряду постачальників газу для побутових споживачів. При цьому у деяких газопостачальних компаній тарифи тримаються вище 30 гривень за кубометр газу.

Однією з найвищих ціна виявилася у компанії ТАС Енергія країни. Постачальник пропонує газ по 38,35 гривень (термін дії – грудень-січень). Звернемо увагу, що в жовтні тариф у компанії становив 30,06 гривень, у вересні 20,96 гривень за кубометр.

Високим залишається тариф компанії Світлогаз. Постачальник встановив на грудень тариф на рівні 34,99 гривень за кубометр (у листопаді тариф становив 38,1 грн за кубометр).

У компанії Асканія-Енерджі тариф на газ на грудень зафіксований на рівні 14,95 грн. за кубометр.

Компанія Волиньелектрозбут пропонує споживачам місячний тариф на грудень у розмірі 12,98 грн. за кубометр (ціна залишилася без змін).

Водночас ряд постачальників пропонує газ побутовим споживачам за мінімальною ціною. Провайдер енергії ETG зафіксував грудневу ціну на газ на рівні 7,78 грн. за кубометр "блакитного палива".

У компанії Полтавагаз збут тариф на газ на грудень встановлено у розмірі 7,99 гривень за один кубометр.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...