В Україні після Нового року зростуть ціни на проїзд: Для кого і на скільки підскочать тарифи

На початку 2022 року підскочать ціни на проїзд у громадському транпорті в Запоріжжі та Чернівцях. Про це жителів міст вже попередила місцева влада, передають Патріоти України.

Повідомляється, що ціни на проїзд у місцевих маршрутках коливатимуться залежно від маршруту. У середньому вартість проїзду зросте з 8 до 12 гривень.

На маршруті, що курсує до Хортицького району у Запоріжжі вартість проїзду зросте до 14 гривень. При цьому, ціни на проїзд у комунальному транспорті (автобусах, тролейбусах і трамваях) зрівняють – поїздка коштуватиме 10 гривень.

У Чернівцях тарифи на проїзд в громадському транспорті зростуть з 1 лютого - з 7 до 9 гривень. Це стосується автобусів, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі, в режимі маршрутного таксі та в автобусах, що працюють в експресному режимі руху.

Прогнозованого підвищення цін на проїзд у Києві поки не відбудеться. Про це повідомили у КМДА. У держадміністрації заявили, що до кінця опалювального сезону ціни на квитки в метро та всі види наземного міського транспорту залишаться незмінними. Мер Києва Віталій Кличко підтвердив цю інформацію.

Що стосується інших українських міст, то протягом 2021 року у більшості з них зросли тарифи на проїзд. У великих містах вартість однієї поїздки становить в середньому 8 грн, у Києві - 10 грн, у менших містах - 7 грн.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...