В Україні посилили відключення світла через атаку: Як змінилися графіки по областях

В Україні 20 червня посилили відключення світла після нічної атаки Росії. У низці областей скоригували графіки відключень, передають Патріоти України.

Як зазначається, сьогодні внаслідок нічної російської атаки обсяг обмежень споживання електроенергії збільшили. Нові графіки діятимуть з 11:00. Об'єкти критичної інфраструктури не будуть знеструмлюватися.

У низці областей повідомили, що через нічну атаку змінилися графіки погодинних відключень світла. Зокрема, у деяких регіонах почали додатково вимикати інші черги.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...