В Україні скасували "космічні" ціни на газ для 350 тисяч домогосподарств: Яким буде новий тариф

Споживачі, які отримують газ від компанії «Нафтогаз України» як від «постачальника останньої надії», отримуватимуть паливо за ціною базового тарифу «Нафтогазу» 7,96 гривні за кубометр, зазначають Патріоти України.

Про це 9 грудня повідомили у Національній комісії, яка здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

За інформацією Комісії, постачальник «останньої надії» забезпечує природним газом понад 347 тисяч побутових споживачів з різних регіонів України.

У зв'язку зі стрімким підвищенням цін на природний газ та за інформацією, розміщеною на сайті «Нафтогазу», станом на 8 грудня 2021 року ціна реалізації природного газу постачальником «останньої надії» становить 46,22 грн за 1 куб. м.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...