В Україні виплатять до 10 тис. грн "зимової допомоги" жителям однієї області: Стало відомо, хто отримає

В Україні виплачують допомогу громадянам, які проживають у Тернопільській області та не оформлювали статус ВПО (внутрішньо-переміщеної особи). Такі особи можуть отримати від Червоного Хреста зимову грошову допомогу в розмірі 9,6 тис. грн, передають Патріоти України.

Про це інформує пресслужба Тернопільської обласної військової адміністрації в Facebook. Виплата надається в розмірі 3,2 тис. грн протягом 3-х місяців, інформує UAINFO.org з посиланням на OBOZ.UA.

На допомогу в 9,6 тис. з 9 по 26 січня розраховуватимуть особи, які не реєструвались протягом останніх 3-х місяців та стосуються таких категорій:

багатодітні;

одинокі пенсіонери;

одинокі матері та батьки;

родини, які виховують дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Реєстрація на здійснення виплати має відбутись з 9 по 19 січня у місті Борщів, Бучач, Чортків, Бережани, Кременець, Збараж, смт Гусятин, Підволочиську та села Товсте. При цьому якщо українці не встигли пройти першу реєстрацію, то ще одна сесія очікується з 22 по 26 січня у місті Тернопіль (вул. Мостова-Бічна, 6).

Як росія воюватиме з НАТО

п’ятниця, 27 вересень 2024, 19:07

У нас часто дивуються, чому «на Заході не розуміють, що Україна їх закриває собою від росії». Справа в тому, що на Заході так не вважають. Країни НАТО звикли покладатися на військову та економічну міць США, силу Альянсу, і не бачать для росії (навіть п...

Обмежаться "стурбованістю"? ООН заявила про брак коштів на допомогу українцям цієї зими

п’ятниця, 27 вересень 2024, 17:38

Організація Об’єднаних Націй повідомила, що не має коштів, необхідних для допомоги українцям цієї зими. Це пов’язано з низьким рівнем фінансування організації, передають Патріоти України. Про це повідомила представниця агентства ООН у справах біженців...