В Україні випробували модернізований варіант багатоцільового винищувача

На літаку МіГ-29МУ2 встановлено системи VOR, ILS, DME — бортову апаратуру, яка дасть змогу в автоматичному режимі здійснювати контроль за посадкою літака та виконувати польоти на міжнародних трасах.

Наприкінці минулого року відбувся перший успішний випробувальний політ нового модернізованого літака МіГ-29МУ2. Про це в своєму матеріалі повідомило видання АрміяInform, передають Патріоти України.

Зараз тривають льотно-конструкторські випробування дослідного зразка модернізованого літака. Наприкінці минулого року дослідний зразок модернізованого МіГ-29МУ2 був помічений поза ангаром, фото якого опублікувала АрміяInform:

Модернізація літака МіГ-29 яка була розроблена на Львівському авіаційно-ремонтному заводі – МУ2 була проведена за допомогою підприємств українського оборонно-промислового комплексу. У результаті цієї модернізації було вдосконалено можливості літака із нанесення високоточних ударів по наземних цілях.

На МіГ-29МУ2 можливе встановлення ракетно-бомбового озброєння з телевізійними головками наведення типу Х-29Т та КАБ-500КР.

На літаку МіГ-29МУ2 встановлено системи VOR, ILS, DME — бортову апаратуру, яка дасть змогу в автоматичному режимі здійснювати контроль за посадкою літака та виконувати польоти на міжнародних трасах.

Після того як МіГ-29МУ2 здійснив перший політ, триває низка заходів по закінченню яких відбуватимуться державні випробування модернізованого на Львівському державному авіаремонтному заводі літака.

У травні 2019 року тодішній Міністр оборони України Степан Полторак анонсував початок робіт з модернізації українських винищувачів МіГ-29 за участі іноземних компаній вже з 2020 року.

Тоді акцентували, що переговори про участь іноземних компаній відбуваються на фінальному етапі та визначаються пріоритети щодо проведення модернізації.

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...