В Україні запровадили знижки 75% на посилки з Польщі: Як скористатися

Національний поштовий оператор "Укрпошта" перед новорічними святами оголосив про знижку 75% на доставку посилок із Польщі до України. Доставка найлегшої посилки коштуватиме 317 грн, передають Патріоти України.

Йдеться про доставку EMS (прискорена міжнародна доставка) посилок вагою до 20 кг, йдеться у повідомленні "Укрпошти". Вартість посилок залежить від ваги:

  • до 1кг – 317 грн;
  • 1-5 кг – 393 грн;
  • 5-10 кг – 468 грн;
  • 10-20 кг – близько 619 грн.

Надіслати посилку можна у відділенні Poczta Polska. Це польський державний оператор поштового зв'язку, що в країні працює понад 6 тис. пунктів.

Термін доставки посилок в Україну – 7-14 днів. В обласних центрах України доставку посилок здійснюють за адресами, в інших населених пунктах – до найближчого відділення "Укрпошти".

З посилок вартістю понад 150 євро стягуються митні платежі. Їх оплачує отримувач. При цьому всі посилки проходять спрощене митне оформлення.

Долар по 50 грн? У Мінекономіки пояснили, чого чекати від курсу найближчим часом

понеділок, 29 квітень 2024, 9:58

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...