В Україну зі страшною силою ринули нові автомобілі з Китаю, обставивши всіх інших постачальників

В Україну ринули нові автомобілі з Китаю - today.uaЗа даними Укравтопрому, із січня по вересень 2021 року в Україну ввезли 82 тис. нових автомобілів на 1,6 млрд доларів, що на 49% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Вперше лідером з імпорту нових машин до нашої країни став Китай, зазначають Патріоти України.

Зокрема, з січня по вересень 2021 року в Україну з Піднебесної ввезли 18 144 нових автомобілів.

З Японії за перші дев'ять місяців 2021 року в нашу країну ввезли 17 338 нових автомобілів - 2-е місце. На третьому місці Румунія – 8 371 новий автомобіль.

Крім того, з січня по вересень 2021 року в Україну ввезли близько 389 тисяч б/в автомобілів. Найбільше – з Німеччини (близько 98 тис), США (близько 59 тис) та Польщі (близько 38 тис).

Нагадаємо, останнім часом багато говорять про те, що в Україні виник дефіцит на нові автомобілі. Черга на деякі моделі розтягнулася на кілька місяців. Однак, як свідчить статистика, дефіцит не вплинув на продажі – вони збільшуються великими темпами.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...