В "Укренерго" розповіли, чи будуть відключати світло 7 вересня

В Україні у суботу, 7 вересня, не будуть діяти відключення світла. Електроенергія буде протягом цілого дня, передають Патріоти України з посиланням на Telegram "Укренерго".

Як заявили у компанії, завтра, 7 вересня, застосування заходів обмеження не прогнозується.

У випадку, якщо в обсягах застосування обмежень будуть зміни - про них повідомлятиметься додатково. Інформацію про графік відключень у вашому регіоні можете дізнатись на сайті обленерго чи на його сторінках у соцмережах.

Водночас у пікові години використання світла, з 18:00 до 21:00 українців закликають економно використовувати електроенергію та уникати одночасного ввімкнення кількох потужних приладів.

Нове житло замість зруйнованого війною: Хто в Україні може отримати компенсації за новою програмою

субота, 7 вересень 2024, 11:59

В Україні стартувала практична реалізація проекту щодо використання компенсацій за знищене війною житло. Власники житлових сертифікатів, отриманих за держпрограмою, зможуть купити нові квартири та будинки замість знищених коштом Банку розвитку Ради Євр...

Є критичний фактор: В уряді розповіли, до якого опалювального сезону варто готуватися українцям

субота, 7 вересень 2024, 10:43

Україна пройде зиму в нормальному режимі електрозабезпечення за відсутності нових ударів РФ по енергетиці з тяжкими наслідками, прогнозує міністр енергетики Герман Галущенко, передають Патріоти України. «Якщо не буде ударів, які критично вплинуть на ен...