"Важливо зберегти високі темпи зростання": Російського прем'єра Мішустіна влаштовує... цілковитий крах рубля

На тлі того, що російський рубль увійшов до ТОП-3 найслабших валют світу, глава уряду РФ Михайло Мішустін заявив про зростання економіки країни-агресора, передають Патріоти України.

Як повідомляють РосЗМІ, за словами Мішустіна, економіка РФ "адаптувалася до поточних викликів і показує досить стійке зростання". "За підсумками першого півріччя ми вийшли на позитивні значення за всіма ключовими показниками", - заявив Мішустін.

За його словами, ВВП агресора за оцінкою Мінекономрозвитку збільшився на 1,5%, а в другому кварталі поточного року – на 4,6%. "Динаміка в промисловому виробництві була ще більш активною. За підсумками першого півріччя вона додала близько 2,5%", - заявив Мішустін.

"Важливо зберегти високі темпи зростання", - зазначив високопосадовець.

Не все так однозначно: Чому в Україні почали менше відключати світло і чого очікувати далі

неділя, 28 липень 2024, 7:22

В Україні буде більше світла, оскільки на одній з вітчизняних атомних станцій достроково запустили в експлуатацію одразу два реактори. Вони перебували на плановому ремонті і завдяки наполегливості енергетиків повернути їх у роботу вдалося на два тижні ...

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...