"Велике будівництво": До України поставили партію надсучасних самоскидів MAN

До України поставили партію надсучасних самоскидів MAN

В Україні з'явилися надсучасні вантажівки MAN. Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці MANTruck&BusUkraine, зазначають Патріоти України.

Всього було передано 55 новеньких автомобілів. Серед них 40 самоскидів моделі MAN TGS 41.400 колісної формули 8х4, обладнаних кузовом Meiller Kipper P436 із заднім розвантаженням. Їм компанію також склали 12 самоскидів MAN TGS 33.360 (6х4) BB з кузовом тристоронньої розвантаження - Meiller Kipper D321.

Окрім того, в списку присутні два сідельні тягачі TGX 18.440 SA для перевезення будівельних матеріалів, а також один бетонозмішувач на базі MAN TGS 41.400 з барабанною установкою марки Liebherr.

© facebook.com/MANTruckBusUkraineУсі ці вантажівки призначені для будівництва доріг. Тож, одразу після передачі цих транспортних засобів, вони всі вирушили на свою "роботу".


В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...