Велике Зе-будівництво: Турки побудують під Києвом дорогу за три мільярди гривень

Турецька компанія Özaltın Holding готова побудувати в Бучацькому районі Києва нову дорогу і вкласти в неї три мільярди гривень, зазначають Патріоти України.

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін вже обговорив це питання з директором українського представництва компанії Хаканом Аджунсалом. Був підписаний меморандум про співпрацю, повідомляє прес-служба Київської ОДА.

Дорога буде проходити через Борщагівку, Вишневе та Чабани і з'єднає між собою два міжнародних автомобільних шляхи: М-06 Київ-Чоп та М-05 Київ-Одеса. Уздовж дороги буде облаштована відповідна інфраструктура, Зокрема, інженерний коридор з якісними мережами водопостачання та водовідводу.

«Спільно ми дали старт серйозній справі – будівництву нової дороги в Бучанському районі протяжністю 16,5 км. Це масштабна ініціатива. Попередня вартість робіт складає 3 млрд грн інвестицій. Тож з боку обласної влади створимо для інвестора максимально комфортні умови роботи», – говорить Володін.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...