Від трун до яєць: В окупованому Криму ціни на все б’ють рекорди - анальгін дорожче на 240%

Як випливає з оприлюднених незаконним Кримстатом офіційних показників, на окупованому півострові, звідки агресор постійно атакує Україну, з 2015 року середнє зростання цін нібито становило від 50 до 100%, передають Патріоти України.

При цьому і на даному фоні пригладжених показників виділяються рибні та м'ясні консерви, що подорожчали в 5 і більше разів, курячі яйця, що виросли в ціні в 2,5 рази і цигарки, які подорожчали приблизно втричі, повідомляє Асоціація реінтеграції Криму.

«Найбільш здивували ціни на проїзд у тролейбусі, що виросли, практично вчетверо, і цей особливий гуманізм, навіть у порівнянні з «піднятими вдвічі цінами на маршрутки та автобуси, легко пояснюється особливими відносинами нинішнього керівництва «Кримтролейбус» особисто з Сергієм Аксьоновим. При цьому від зростання цін кримчанам не допоможуть ані анальгін, який підріс у ціні на 240%, ні корвалол чи аспірин, які подорожчали на 165%».

Натомість труни для населення півострова, додають в Асоціації, подорожчали трохи менше, з 3 тисяч до 7,4 тисяч рублів через помітне зростання ціни в 2023 році. «Чомусь очевидна причина зростання попиту на даний фінальний товар ані „Кримстатом“, ані медіа не називається».

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...