Віддати фермерів на заклання латифундистам: Зеленський підтримав законопроект про паї на землю

Президент України Володимир Зеленський підтримав доопрацьований законопроект №3131-д, яким передбачено оподаткування паїв. Про це Володимир Зеленський заявив під час візиту на Волинь, передають Патріоти України.

«Чесно кажучи, я за (законопроект 3131-д). Це один із законів, який виводить з тіні весь сектор фермерства. Всі повинні бути білими, сірих і чорних не повинно бути. Саме про це закон», - висловився Зеленський.
За його словами, податки повинні платити всі виробники, однак важливо, щоб законопроект не торкнувся звичайних селян, які тримають городи для себе. Нагадаємо, 9 липня Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики підтримав доопрацьований законопроект 3131-д по детінізації сільгоспвиробництва. Ставку податку для одноосібників і сімейних фермерських господарств запропонували зменшити, а також ввести пільговий перехідний період в законопроект.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...