Відключать грошові перекази, банкомати та термінали: "ПриватБанк" оголосив про паузу в роботі

У ніч на 19 серпня державний "ПриватБанк" призупинить операції з карток своїх клієнтів, зокрема в "Приват24", банкоматах та терміналах. Це триватиме до ранку. Причина - регламентні роботи, передають Патріоти України.

Операції не проводитимуться з 00:30 до 7:30. Про це повідомив речник ПриватБанку Олег Серга, інформація підтверджується на офіційній сторінці банку у Facebook.

"Під час проведення робіт у суботу, 19 серпня, з 00:30 до 7:30 тимчасово можуть бути недоступні операції з картками, "Приват24". Також "тайм-аут" продовжуватиметься в роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку", – йдеться у повідомленні.

За словами Серги, роботи спрямовані на те, щоб "підвищити якість та безпеку платежів". "Зазвичай банк виконує роботи вночі, коли більшість клієнтів відпочивають. Втім якщо ви маєте зробити важливі покупки та перекази в пізню годину, врахуйте інтервал проведення робіт", – попередив Серга.

Водночас він уточнив, що зазвичай клієнти ПриватБанку проводять у середньому понад 1 млн платежів на годину. Це майже 50 тисяч платежів за хвилину.

Треба готуватись: Експерти розповіли, що буде з відключенням електроенергії взимку

субота, 7 вересень 2024, 23:35

В Україні взимку не вистачатиме близько 4-5 гВт струму. Необхідно готуватись до значних графіків відключень, при тому імпорт навряд компенсує дефіцит, передають Патріоти України. Про це в проєкті OBOZ.TALK розповіла Вікторія Войціцька, директорка з адв...

Українцям, які виконали однакові умови, платять різні пенсії: У чому причина і що відбувається

субота, 7 вересень 2024, 22:22

В Україні діюча пенсійна система призводить до швидкого застарівання пенсій. В результаті українці, що виконали однакові умови (наприклад, мали однакові зарплати і стаж), але вийшли на заслужений відпочинок в різний час, мають різні виплати, передають...