Відключення повертаються: В "Укренерго" повідомили, коли не буде світла 1 червня

В Україні, де останніми днями не було масштабних відключень світла, 1 червня знову можливі відключення електроенергії по всі країні. Про це повідомили в "Укренерго".

«1 червня, ліміти на споживання електроенергії для промислових та побутових споживачів будуть діяти по всій Україні з 18:00 до 23:00. При перевищенні лімітів обленерго можуть застосовувати графіки погодинних відключень», — йдеться повідомленні.

Зазначимо, що раніше голова правління «Укренерго» Володимир Кудрицький заявив, що відсутність погодинних відключень електроенергії в останні дні травня — це тимчасове покращення, зумовлене виходом з ремонту двох енергоблоків атомних електростанцій. Про це він сказав в ефірі УП.Live.

Кудрицький наголосив, що вже незабаром ситуація знову погіршиться.

«Згідно з графіком, уже найближчими днями в ремонт знову вийдуть певні блоки на атомних електростанціях. І ця ситуація, яку ми маємо в останні дні, коли нам вистачає електроенергії і вдається уникати відключень, вона, на жаль, зміниться знову», — зауважив очільник «Укренерго».

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

В Україні частково скасували графіки відключень на 8 липня: Чого чекати

понеділок, 8 липень 2024, 10:27

З 10:30 до 14:00 обмеження скасовані для всіх областей, заявили в "Укренерго", передають Патріоти України.