Відключення світла 15 червня: У ДТЕК і "Укренерго" повідомили, коли не буде електрики

Сьогодні, 15 червня, в Україні будуть діяти стабілізаційні графіки відключення світла, адже було запроваджено ліміти на споживання електроенергії по всій країні Про це повідомили у НЕК "Укренерго" і ДТЕК, передають Патріоти України.

Так, у суботу графіки погодинних відключень по всій Україні - від 08:00 до 23:00. Втім, від 16:00 до 20:00 обмеження на споживання будуть діяти для більшої кількості споживачів, попередили у компанії.

Погіршення ситуації в НЕК пояснюють тим, що через хмарність знижено роботу сонячних електростанцій, а також розпочався плановий ремонт чергового атомного енергоблока.

У ДТЕК інформують, що сьогодні графіки стабілізаційних відключень будуть застосовуватись у Києві, Київській, Донецькій, Одеській, Дніпропетровській областях від 08:00 до 23:00. Точні графіки відключень за своєю адресою можна подивитись на сайтах обленерго і ДТЕК.

Якщо хочете успішно влаштуватись на роботу у Польщі: ТОП-10 моментів, які треба знати українцям

четвер, 27 червень 2024, 22:35

Польща є однією з найпопулярніших країн для українських трудових мігрантів. Для того, щоб працювати в Польщі легально та з дотриманням усіх правил, важливо знати основні положення польського трудового законодавства та права, які має працівник. Про це п...

Тенденція змінилась: В Україні переписали ціни на один з основних продуктів - чого чекати далі

четвер, 27 червень 2024, 22:20

В Україні дешевшають курячі яйця – оптові закупівельні ціни вже становлять 12-15 грн за десяток. Протягом 2-3 тижнів істотне зниження цін можуть відчути і роздрібні покупці, передають Патріоти України. Про це виконуючий обов’язки міністра аграрної полі...