Відома компанія з виробництва побутової техніки припиняє свою діяльність у Росії

Шведська багатонаціональна компанія з виробництва професійної побутової техніки Electrolux Professional припиняє свою діяльність у Росії через запроваджені санкції проти РФ за її військову агресію в Україні. Про це повідомляє Cision, передають Патріоти України.

"Electrolux Professional поважає всі санкції та експортний контроль до Росії. Через триваючу війну та санкції ми передбачаємо, що ми не зможемо продавати та обслуговувати продукцію в Росії в середньостроковій та довгостроковій перспективі", - сказав президент і генеральний директор компанії Альберто Заната.

Зазначається, що Electrolux Professional передасть свій бізнес у Росії місцевому керівництву. Окрім вартості виходу у розмірі 35 млн шведських крон, очікується, що рішення покинути Росію не матиме жодного суттєвого впливу на прибутковість групи.

Electrolux Professional має 25 співробітників у Росії, і в 2021 році продажі в країні становили приблизно 1% продажів групи. Electrolux Professional AB - шведська багатонаціональна компанія з виробництва професійної побутової техніки зі штаб-квартирою в Стокгольмі.

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...