Війна на нафтовому ринку: Сенатори США посилюють тиск на Саудівську Аравію і Росію

Ціни на нафту в середу впали до 18-річного мінімуму.

Американські сенатори в середу посилили тиск на Саудівську Аравію і Росію в спробі зупинити цінову війну, яка обвалила світові ціни на нафту, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Сенатори провели переговори з послом Саудівської Аравії в США, а також закликали президента Дональда Трампа ввести ембарго на нафту з Росії і Саудівської Аравії. Ціни на нафту в середу впали до 18-річного мінімуму на тлі жорсткості обмежень по всьому світу для боротьби з пандемією коронавіруса, що знижують глобальний попит на паливо.
Війна за частку на ринку нафти між Росією і Саудівською Аравією, розв'язана після розвалу угоди ОПЕК +, посилила падіння цін. Крім того, деякі американські законодавці звинуватили Росію і Саудівську Аравію в тому, що вони хочуть нанести удар по американських виробниках сланцевої нафти, які мають більш високі виробничі витрати.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...