Вікінги-"бандерівці": Данія завдала удару по Кремлю, відмовивши по "Північному потоку-2"

Данія – єдина країна, яка ще не видала дозвіл на будівництво газопроводу.

Данія не дозволяє прокладати газопровод на своїй території. Ілюстрація: соцмережі.

Російська компанія “Газпром” отримала чергову відмову від Данії щодо маршруту “Північного потоку-2”. Про це повідомив голова правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв в Facebook, передають Патріоти України.

“Газпром отримав чергову відмову у Данії за маршрутом “Північного Потоку” -2. Звичайно ж, проект не вбиває. Тим не менш, треба знову шукати новий шлях. А Балтійське море не таке вже і велике, і бажаючих щось прокласти або закопати вистачає”, – розповів Коболєв.

Данія – єдина країна, яка ще не видала дозвіл на будівництво “Північного потоку-2”. Компанія Nord Stream 2 AG в 2018 році подала Данії заявку на альтернативний маршрут будівництва газопроводу, але відповіді досі не отримала.

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...