Virgin Hyperloop нарешті провела випробування з пасажирами на борту

Компанія Virgin Hyperloop нарешті провела випробування своєї гіпершвидкісних камери «Пегас» з пасажирами на борту. Це сталося на полігоні DevLoop в пустелі Невади, повідомляють Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Два пасажири, а це засновник компанії і глава департаменту обслуговування пасажирів, особисто переконалися в безпеці своєї розробки, розігнавшись на 500-метровій трасі до 160 км / ч.

На думку розробників, подібні капсули будуть перевозити пасажирів на швидкості 1200 км/год.

Проложат тоннели для первых лиц государства и на этом проект и закроют. Или засекретят. Это в одном случае. А в другом, более благоприятном для общества, мы получим не очень дешевое, но быстрое средство перемещения между городами. В такой капсуле пересечь Россию от одной точки до другой будет возможно менее, чем за 12 часов, что открывает большие перспективы для туризма и в целом развития путей сообщения. Например доставки срочных грузов или делегаций.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...